Ny Ahsoka Tano bok i höst

Här kan du kommentera de senaste nyheterna och blogginläggen som publicerats på StarWars.se.
Användarvisningsbild
Roblin72
Administratör
Inlägg: 118
Blev medlem: 16 december 2010 kl. 22:28
Kontakt:

Ny Ahsoka Tano bok i höst

Inlägg av Roblin72 » 31 mars 2016 kl. 18:56

Bild

Disney presenterar idag en ny bok via nerdist.com. Författaren E.K Johnson som skrivit ett flertal ungdomsböcker har fått uppdraget att sätta Ahsokas historia efter Clone Wars TV-serien på pränt. Dave Filloni som skapade Ahsoka en gång i tiden säger så här om den kommande boken:

"Ahsokas historia är lång och det finns mycket som fansen inte känner till än. Jag har alltid arbetat med hennes historia, även de delar som jag vet att det är osannolikt att vi någonsin kommer att göra TV-serie av. Genom att utöka berättandet till roman-form känner jag att vi har en möjlighet att berätta detaljer om hennes persona som inte annars skulle komma fram. Det är också ett svar på den massiva fan-respons vi har sett för Ahsoka genom åren. Ni, publiken vill ha mer Ahsoka och vi ger det till er, och jag har varit inblandad i bokprojektet från början har hängivet jobbat med Disney publishing för att hjälpa till att göra det här till en så trovärdig historia som möjligt, som om det var något vi skrivit för TV-serien."

Boken kommer i höst, den 11 oktober.

Källa: Nerdist.com
Visa nyheten som publikation.

Användarvisningsbild
Darth Elooi
Droid
Inlägg: 82
Blev medlem: 22 februari 2016 kl. 16:43
Ort: Fiskis

Re: Ny Ahsoka Tano bok i höst

Inlägg av Darth Elooi » 2 april 2016 kl. 16:49

Verkligen intressant! Nu får vi förhoppningsvis svar vi sökt. Har verkligen saknat mycket från hennes historia. Känns inte som de behöver göra en bok för att förklara utan ett serienummer hade räckt enligt mig. Vet inte om författaren är bra eller ej men hoppas boken fyller ut mer än att komma med nya stories.

Skriv svar
cron