Lando Calrissian får egen spinoff-film

Diskutera de fristående filmerna såsom Rogue One och Han Solo-filmen. OBS! Läs reglerna.
Kategoriregler
Om en tråd innehåller spoilers, eller troliga spoilers, ska trådens rubrik tydligt märkas upp. Varje spoilertråd ska börja med "Spoiler:" följt av en tydlig men spoilerfri rubrik.

Samtliga spoilers i en tråds inlägg ska döljas med hjälp av spoilerfunktionen, d.v.s. taggen [spoiler][/spoiler].
Användarvisningsbild
Fredrik Jonsson
Administratör
Inlägg: 3132
Blev medlem: 7 september 2004 kl. 16:22
Ort: Stockholm
Kontakt:

Lando Calrissian får egen spinoff-film

Inlägg av Fredrik Jonsson » 16 maj 2018 kl. 17:20

Alden Ehrenreich – som spelar titelrollen i Solo: A Star Wars Story – har sedan tidigare bekräftat att han har skrivit på ett kontrakt för tre filmer. Men när trailern till Solo: A Star Wars Story visades upp så var den en helt annan karaktär – Lando Calrissian spelad av Donald Glover – som stal allt strålkastarljus. Och efter galapremiärerna av filmen så hyllas han unisont som filmens stora stjärna.

Nu kommer uppgifter om att vi kan få se mycket mer av Lando. I en intervju med franska Premiere bekräftar Kathleen Kennedy att nästa spinoff film kommer att tillägnas galaxens stiligaste spelare Lando Calrissian.  

"Vi tror att nästa spinoff kommer att tillägnas Lando Calrissian. Självklart finns det många fler historier att berätta om Han och Chewbacca, men Lando är näst på tur."

– Kathleen Kennedy


Vi vet sedan tidigare att Rian Johnson arbetar med en filmtrilogi, och Game of Thrones-skaparna David Benioff och D.B. Weiss med en filmserie. Samt Episod IX, förstås, som står näst på tur efter Solo: A Star Wars Story
Visa nyheten som publikation.
[i]"Everything is going as planned"[/i]

cron