Forumregler

Diskutera vad ni tycker om StarWars.se. Läs forumreglerna här inne.
Kategoriregler
Forumet är permanent stängt. StarWars.se fortsätter dock som vanligt. För att diskutera med andra Star Wars-fans, leta upp oss på Facebook.
Användarvisningsbild
Fredrik Jonsson
Administratör
Inlägg: 3132
Blev medlem: 7 september 2004 kl. 16:22
Ort: Stockholm
Kontakt:

Forumregler

Inlägg av Fredrik Jonsson » 28 december 2005 kl. 23:12

Registrering och användarkonton
När du registrerar dig på forumet får du godkänna ett registreringsavtal. Det är viktigt att du läser igenom detta avtal noggrant innan du godkänner det. Som medlem måste du även följa nedanstående regler på forumet.
När du godkänt avtalet aktiveras ditt konto och du är välkommen att använda forumets alla funktioner.

Ämnen/trådar
Ämnen/trådar ska, förutom att följa nedanstående regler, postas i rätt sektion av forumet. Speltrådar i spelforumet, boktrådar i bokforumet etc.

Rubriker
Att sätta en tydlig rubrik är viktigt. När man gör en ny tråd så ska man tänka på att ingen ska behöva gå in i tråden och läsa för att förstå vad den handlar om. Det ska man alltså kunna få klart för sig genom att titta på rubriken.

Spam
Spam är inlägg som är helt meningslösa och som inte tillför en diskussion något. Spam är varken populärt eller tillåtet.

Flaming
Till flaming räknar vi all form av förolämpningar, personangrepp, hot etc. riktat mot en eller flera personer på forumet. Vedergällning i form av flaming är även det strikt förbjudet. Att säga att den andra personen började hjälper alltså inte.
Problem av detta slag ska lösas privat via e-post, MSN etc. mellan de berörda och inte via forumet.

Spoilers
Spoilers är information som kan förstöra i handlingen i nyutkomna filmer, böcker, spel etc. För att inte förstöra upplevelsen för andra ber vi er alla att vara försiktiga med spoilers.

Reklam
Reklam för andra webbsidor, tjänster, företag etc. är endast tillåtet i diskret form i ens egna signatur. Det måste dock fortfarande följa signaturregeln.
Vissa forummedlemmar, däribland forumets administratörer och moderatorer, har undantag från dessa regler med administratörernas tillstånd.

Signatur
I din signatur kan du skriva något som personifierar dig. Det kan vara ett citat, visdomsord, länk till en annan webbsida etc. Signaturer i textform får högst vara fyra (4) rader höga.
Det är även tillåtet att ha en bild som signatur. Dock högst 500*70 pixlar och/eller 30 kB stor.
Animerade signaturer är inte tillåtna.

Avatar
För de som vill använda en egengjord avatar gäller reglerna att den högst får vara 90*90 pixlar och/eller 10 kB stor. Lämpligast format är gif eller jpg.
Vill du skapa din egen StarWars.se avatar kan du ladda ner en mall genom att klicka här. Ersätt den orangea rutan med valfri bild.
Animerade avatarer är inte tillåtna.

Rapportera inlägg
Bredvid varje inlägg på forumet finns en symbol i form av ett utropstecken Bild. Om du upplever att ett inlägg strider mot någon/några av ovanstående regler och anses som väldigt störande så kan du trycka på denna symbol och därmed rapportera inlägget.
Du kommer då att få fylla i en ruta vilket regel-/lagbrott inlägget strider mot. Ett e-postmeddelande kommer då skickas till ansvarig administratör och/eller moderator som då kommer kontrollera inlägget och därefter bedöma om det bör tas bort.

Administratörer och moderatorer
Vi är ett antal personer som arbetar med att få forumet så trevligt och felfritt som möjligt. Om du upplever några problem, har några frågor om forumet eller bara vill ge oss några vänliga ord så är du välkommen att kontakta någon av oss via e-post eller PM.

Administratörer:
Fredrik Jonsson – chefredaktör/webbansvarig
Jimmie
Storm
Trubaduren
Wilfer88 - spelrecensent

Moderatorer
Darth Vader Fan
[i]"Everything is going as planned"[/i]

Låst
cron