Sida 1 av 1

LegoWars - Legec's Revenge (långfilm på 93 minuter)

Postat: 30 december 2013 kl. 00:40
av SBKP
Ikväll släpper jag en långfilm animerad i Lego som heter LegoWars - Legec's Revenge. Filmen är nästan helt animerad med hjälp av Stop Motion-teknik och miniatyrer. Det kanske mest unika med filmen är att jag har gjort den helt själv, utan någon annan inblandad i produktionen. Det har tagit 4 år att färdigställa den och jag har hållit inne på den ett tag (den har varit färdig sedan i Maj).

Legec's Revenge är en klassisk rymdsaga, en slags favorit-i-repris på originaltrilogin, med drama, humor och action i typisk Star Wars-manèr. Kanske är det den märkligaste film du har sett, men jag hoppas att den åtminstone är underhållande för de mest dedikerade Star Wars-fansen.

Bild

Det var komplicerat att göra filmen. Jag spenderade tusenlappar på Lego och åtskilliga timmars hårt disciplinerat arbete för att bevisa att det faktiskt går att göra en långfilm helt på egen hand om man bara har motivation för det. Ett tag verkade det omöjligt. Att göra scener i greenscreen tog väldigt lång tid att få till bra och därför var jag tvungen att utöka mängden interiörer. Men det lyckades och det är jag väldigt stolt över! Att dessutom kunna representera en "Star Wars fan film" som faktiskt kommer från Sverige känns extra kul. 8)

Hoppas ni gillar filmen och hänger med i handlingen under 93 hela minuter. Den är gjord som en gåva till er fans.

Självklart postar jag länken till filmen senare ikväll. Måste ju fresta er lite fram till dess. :wink:

Re: LegoWars - Legec's Revenge (långfilm på 93 minuter)

Postat: 30 december 2013 kl. 22:55
av Dark-lord
Du verkar riktigt ambitiös, så ser absolut fram emot detta. Hoppas länken kommer snart! :)

Re: LegoWars - Legec's Revenge (långfilm på 93 minuter)

Postat: 31 december 2013 kl. 12:54
av MurderCapital
Vill gärna se filmen