Star Wars Battlefront II premiärvisas på Celebration

Här kan du kommentera de senaste nyheterna och blogginläggen som publicerats på StarWars.se.
Användarvisningsbild
Roblin72
Administratör
Inlägg: 118
Blev medlem: 16 december 2010 kl. 22:28
Kontakt:

Star Wars Battlefront II premiärvisas på Celebration

Inlägg av Roblin72 » 30 mars 2017 kl. 20:10

Celebration närmar sig med snabbt och vi kan räkna med att det kommer att presenteras många nyheter under fyra hektiska dagar. Bland annat kommer DICE under sin panel den 15e april att presentera Battlefront II. Det ska bli intressant att se vilka förbättringar och uppdateringar som kommer förutom nya banor från filmer bortom originaltrilogin och Rogue One.

Bild
Visa nyheten som publikation.

Användarvisningsbild
Darth Worgen
Jedimästare
Inlägg: 3102
Blev medlem: 5 december 2009 kl. 14:12

Re: Star Wars Battlefront II premiärvisas på Celebration

Inlägg av Darth Worgen » 3 april 2017 kl. 00:08

Jag tycker att det är dålig stil att de verkar döpa spelet till Star Wars Battlefront II, eftersom att det redan finns ett spel med ett sådant namn. Tyckte samma sak om den senaste Star Wars Battlefront, att det var fel val av namn där med. Varför ha två stycken Star Wars Battlefront och två stycken Star Wars Battlefront II? Det försvårar sökandet i sökmotorer också, det är kanske den största nackdelen. Men vi får se hur det blir med namnvalet.

Jag hoppas på att Electronic Arts/DICEs Star Wars Battlefront II kommer utspela sig under alla tre trilogiers tidsperioder. Slaget om Geonosis, det lilla kriget på skogsplaneten i The Force Awakens och diverse krig från Revenge of the Sith som inte utforskades särskilt mycket skulle alla kunna vara med. Att ha med en bana/ett läge som utspelar sig i Geonosis-arenan kanske vore något.

Har tyvärr inte spelat Electronic Arts/DICE-Star Wars Battlefront ännu.

Skriv svar