Det här är vad George Lucas ändrade i Solo: A Star Wars Story

Diskutera de fristående filmerna såsom Rogue One och Han Solo-filmen. OBS! Läs reglerna.
Kategoriregler
Om en tråd innehåller spoilers, eller troliga spoilers, ska trådens rubrik tydligt märkas upp. Varje spoilertråd ska börja med "Spoiler:" följt av en tydlig men spoilerfri rubrik.

Samtliga spoilers i en tråds inlägg ska döljas med hjälp av spoilerfunktionen, d.v.s. taggen [spoiler][/spoiler].
Användarvisningsbild
Fredrik Jonsson
Administratör
Inlägg: 3132
Blev medlem: 7 september 2004 kl. 16:22
Ort: Stockholm
Kontakt:

Det här är vad George Lucas ändrade i Solo: A Star Wars Story

Inlägg av Fredrik Jonsson » 25 maj 2018 kl. 16:31

George Lucas må ha sålt Lucasfilm till Disney 2012 men hans fingeravtryck finns över hela Solo: A Star Wars Story, enligt nära vännen tillika regissören av filmen, Ron Howard. George Lucas är inte bara den personen som ursprungligen lanserade idén om en film om Han Solos bakgrundshistoria – redan innan försäljningen till Disney – utan Ron Howard har även avslöjat att Lucas besökte inspelningen och bidrog till en scen. 

Sedan uppgifterna om Lucas inblandning kom ut har det spekulerats mycket om vad han bidrog med, men i en intervju med Mashableavslöjar Solo-regissören nu att det handlar om en del av den romantiska scenen mellan Qi'ra och Han Solo i Landos gardrob ombord på Millennium Falcon. Så som scenen ursprungligen utspelade sig så hängde Han Solo prydligt upp den mantel som Qi'ra provat. 

Det var inte en replik. Det var en attityd, det var ett beteende, det var fysiskt komedi. Det var riktigt intressant eftersom när han kom med idén så spelade han Han Solo. Den scenen involverar en av Landos mantlar. Alden [Ehrenreich, som spelar Han] tog den och hängde upp den. George sade "vet du vad Han skulle göra", och så tog han manteln och slängde den över axeln. För en stund så hade han Han Solos mallighet. Vilket George generellt sett inte brukar ha. 

– Ron Howard


Så nu vet du vem du ska tacka för Han Solos något slarviga sätt att leva. 

Solo: A Star Wars Story går på bio nu. Läs vår spoilerfria recension av filmen för att få reda på vad vi tyckte om den.
Visa nyheten som publikation.
[i]"Everything is going as planned"[/i]