Star Wars-universumet är ju inte bara filmer utan även böcker, spel och så givetvis merchandise. Det roliga är att det inte verkar finns några begränsningar när det kommer till vad som kan vara Star Wars-merch. Whisky-karaffer, dörrmattor, morgonrockar, brödrostar, ja numera verkar det som att Star Wars-merchen nått nya utposter. Man undrar ju var det ska sluta?

 

Stormtrooper-karaff

För den som är trött på de gamla vanliga whisky-, cognacs- eller likörflaskorna finns det faktiskt en flaska som är betydligt roligare och som också lär imponera på gästerna. Det i form av en karaff formad som huvudet och hjälmen på en Stormtrooper.

Stormtrooper-karaffen är baserad på den ursprungliga Stormtrooper-utrustningen som tillverkades av Andrew Ainsworth 1976. Karaffen rymmer 75 centiliter, med andra ord perfekt för att rymma en hel flaska whisky, cognac eller likör.

Källa: "Wont Find Better" via Pinterest

 

Dörrmatta

Vill man redan i dörren signalera att man är ett riktigt Star Wars-fan bör man givetvis införskaffa sig en dörrmatta med en bild på Yoda samt texten "Welcome you are". Är man lite mörkare i sinnet finns det även en dörrmatta med Darth Vader och texten "Welcome to the dark side".

 

Spelautomater

Även om det redan finns oerhört många olika typer av Star Wars-merchandise så hoppas man ju förstås alltid på mer. Till exempel så väntar vi fortfarande på att någon form av Star Wars-spelautomat ska dyka upp online. Med tanke på att slots och spelautomater online numera är väldigt avancerade kan man ju bara tänka sig hur en Star Wars-slot skulle kunna se ut.

Kanske skulle man sitta ombord på Millennium Falcon och ta hem storvinster tillsammans med Han Solo eller varför inte i en bonusrunda skjuta sönder Dödsstjärnan. Slots med rymdtema är för övrigt ganska vanligt i onlineslot-världen, exempelvis så finns det flera slots baserade på Star Trek, men som sagt ännu ingen baserad på Star Wars.

Att det skulle komma en slot eller kanske flera inspirerade av Star Wars är långtifrån en omöjlighet eftersom det finns en rad olika exempel på slots och spelautomater baserade på filmer, alltifrån blockbusters som Jurassic Park till kultklassiker som Creatures of the Black Lagoon. Faktum är att det numera till och med finns en spelautomat baserad på Sällskapsresan.

 

Darth Vader på en rostad macka

Många är det som hävdar sig ha sett Jesus i mönstret på sin rostade macka. Frågan är dock om inte brödrosten som ger ett mönster av Darth Vader på mackan slår det. Varje morgon går det alltså numera att avnjuta en rostat med ost eller marmelad från "the dark side". 

Källa: "Star Wars Fans" via Facebook

 

Jedi-tofflor och morgonrock

Vill man alltid känna att kraften är med en bör man inskaffa ett par Jedi-tofflor som fungerar lika bra hemma som på jobbet eller badhuset. När man bär Jedi-tofflorna kan man också räkna med att stå stadigt på marken eftersom tofflorna är utrustade med anti-slip-sula. För den som inte tycker det räcker med ett par tofflor utan vill gå "all in" finns också en matchande morgonrock i samma färg och material.