En skrattande tvåbarnsmor med en Chewbacca-mask på en parkeringsplats har gjort succé på Internet de senaste dagarna. Videon som ursprungligen lades upp på Facebook har nu visats mer än 100 miljoner gånger.

37-åriga Candace Payne räknade nog inte med att bli en viral succé när hon gick till det lokala varuhuset Kohl's strax utanför Dallas i Texas.

Payne besökte varuhuset för att lämna tillbaka några klädesplagg när hon hittade en Chewbacca-mask som hon inte kunde låta bli att köpa. I videon poängterar hon att hon köpte den till sig själv, inte till sina barn.

Candace Payne

Nu har videon som hon ursprungligen sände live från parkeringsplatsen direkt efter att hon köpt Chewbacca-masken blivit en stor succé, och blivit den mest sedda Facebook Live-videon någonsin. Videon har i skrivande stund över 127 miljoner visningar. Den tidigare rekordhållaren, en exploderande vattenmelon, har 10 miljoner visningar.

"Jag kunde se mig själv i kameran, och jag såg den här bilden och kunde inte slutta skratta åt hur glad Chewbacca såg ut," berättar Candace Payne för BBC. "Jag tänkte att 'Chewbacca har hittat sin glädje'."

Candace Payne har fått många positiva kommentarer tack vare sin video, och säger sig själv vara mycket glad över att kunna sprida sådan glädje till många människor.

Om du inte redan sett videon eller bara måste se den igen så bör ni ta en titt nedan.