Oscar Isaac pratar lite om Rian Johnsons Star Wars Episod 8 (premiär 2017), och det han har att säga låter verkligen spännande! I en intervju i LA Times säger Isaac så här:

"Rian bryter definitivt ny mark och gör saker som inte setts i Star Wars universat förut. Jag tycker personligen att det är roligt att utforska nya oväntade saker i den här världen. På sätt och vis känns det som om vi gör en liten independentfilm. Det är vissa saker vi får leka med som känns väldigt intima och det är speciellt. Det har verkligen varit roligt."

Även Lawrence Kasdan och utrycker i LA Times artikeln att Rian Johnson gör något mycket speciellt med Episod 8. Det här låter ju verkligen som om vi ska förvänta oss en helt annan ton gämfört med Episod 7: The Force Awakens. Star Wars fans världen över har ju knorrat lite över att Lucasfilm spelade allt för säkra kort med Episod 7, att den var lite för lik Episod 4. Oscar Isaacs iakttagelser är korrekta och Episod 8 är något helt nytt för Star Wars, hur kommer det då tas emot? Det blir onekligen spännande att se!

Källa: LA Times