Disney söker Jedis inför lanseringen av Star Wars: Rebels.

I höst har den helt nya animerade tv-serien Star Wars Rebels premiär på Disney Channel och Disney XD. Inför den svenska lanseringskampanjen söker Disney skådespelare som kan agera ’Jedimästare’ och leda kortare Jediklasser – där barn och ungdomar på ett lekfullt sätt får lära sig mer om hur man bemästrar KRAFTEN som en Jedi.

Jedis är medlemmar i Jedi Ordern som är Star Wars-universets fredsbevarare. Deras uppdrag är att upprätthålla ordningen inom Galaxen och bekämpa de onda krafterna med hjälp av sina ljussvärd och sin förmåga att bemästra KRAFTEN.

Som del av lanseringen av Star Wars Rebels i oktober söker Disney nu ’Jedimästare’ som ska leda kortare former av Jediklasser i samband med ett antal Star Wars event i Sverige. Urvalet sker baserat på förmåga att hålla en karaktär och att entusiasmera grupper av barn och unga.

Aspirerande ’Jedimästare’ kan anmäla intresse genom att skicka personligt brev och CV till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. Man behöver ha skådespelarerfarenhet och vara minst 18 år för att söka.

Castingen pågår mellan den 18 – 29 augusti. Ansökningar behandlas löpande.