Battlefront fick inte sån stor uppmärksamhet på årets EA Play-event som var EAs alternativ till E3-spelmässan, men på Celebration i London hade svenska DICE mer att visa upp och mer att berätta. Kanske inte några större överraskningar men ändå god information om vad som är att vänta.

Först ska vi ta och beta av trailer som visade en försmak av vad vi har att vänta oss. Inget direkt gameplay dock, men så snyggt som spelet är, så vet vi rent erfarenhetsmässigt att visuellt är detta vad vi får.

 

 

Fläskiga strider i rymden är att vänta. Första gången i Battlefront från EA, något många saknat från start.

DLC:et Death Star släpps i september och alla med Season Pass får spela det två veckor innan som vanligt, sen kommer det separat för resten för de som är intresserad av att köpa detta paket som innehåller nya kartor, vapen och hjältarna Chewbacca och Bossk.

Strider sker både utanför och inuti Dödsstjärnan. Ett nytt spelläge erbjuder att slagen förflyttar sig mellan olika nivåer.

 

Men Death Star var inte det enda som de pratade om i London. De avslöjade även vad den fjärde och sista dlc:et skulle tillföra. Rogue One: Scarif knyter alltså Battlefront ihop med den kommande filmen.

För de som kör utan dlc så lovades mer innehåll. Förutom då Skirmish som släpps imorgon och bjuder på offline-material, så kommer även mer Hutt-Contract utmaningar och fler testrundor med diverse dlc-material under begränsade perioder (vanligtvis helger).

Källa: EA