När Star Wars: The Clone Wars - The Lost Missions släpptes på amerikanska Netflix för ungefär ett år sedan publicerade seriens regissör Dave Filoni ett tackbrev till alla fans. I slutet av tackbrevet gav han svar på en av seriens obesvarade frågor: "Ja, Echo är vid liv." Men det är inte förrän nu som vi får en chans att veta hur och varför han överlever.

Under nästa veckas gigantiska Star Wars-mässa Star Wars Celebration Anaheim kommer fyra nya avsnitt av Star Wars: The Clone Wars att visas exklusivt för dem närvarande. Bad Batch består av fyra avsnitt som berättar historien om hur kapten Rex räddade Echo. Liksom Utapau-avsnitten som släpptes en tid efter seriens nedläggning, så består dessa avsnitt av "story reels", vilket betyder att animationsarbetet inte är fullständigt. Dialogerna är dock fullständigt inspelade med skådespelarna från serien, och vi kommer återigen få höra Dee Bradley Baker glänsa i rollerna som flertalet klonsoldater.

Visningen kommer att ske på Digital Stage med start klockan 12.00. Visningen kommer att följas av en frågestund med Dave Filoni, Dee Bradley Baker och de två författarna Brent Friedman och Matt Michnovetz.