Diego Luna återvänder som Rogue One-hjälten Cassian Andor i en spionthriller som släpps till Disneys kommande strömningstjänst. Disneys ordförande och VD Bob Iger bekräftade nyheten idag att Lucasfilm jobbar på en andra live action-serie (utöver redan utannonserade The Mandalorian) till Disney+. 

Produktionen av serien kommer att påbörjas nästa år och följer rebellspionen Cassian Andors äventyr i rebellupprorets formativa år innan händelserna i Rogue One: A Star Wars Story. Diego Luna återvänder i rollen som Cassian Andor. 

"Att återvända till Star Wars-universumet är väldigt speciellt för mig. Jag har så många minnen av det storartade arbete vi gjorde tillsammans och de relationer vi skapade genom vår resa. Vi har ett fantastiskt äventyr framför oss, och det här nya spännande formet kommer ge oss chansen och utforska den här karaktären ännu djupare."

- Diego Luna

Spionthrillern kommer utforska berättelser fyllda med spionage och vågade uppdrag för att återupprätta hoppet i en galax som hålls i det hänsynslösa Imperiets grepp. 

I dagsläget har man inte gått ut med något datum för när serien får premiär.