Så har det blivit dags att presentera Hera Syndulla, den sjätte och sista medlemmen i gruppen av protagonister som vi kommer följa i Star Wars: Rebels.

Twi'leken Hera är piloten i gruppen. The Ghost är hennes skepp. Hon beskrivs som en karaktär med starka åsikter. Innerst inne är hon dock varm och omtänksam och är den som håller ihop gruppen i de stunder då de annars skulle gå skilda vägar.

"Hon vet hur man pratar med dem [andra hjältarna] för att locka fram de bästa hos dem själva, och få dem att vara en del av gruppen," förklarar Joel Aron. "För mig är det vad som kännetecknar en befälhavare på ett skepp."

Hera spelas av Vanessa Marshall som tidigare har gjort många röster till olika spel, bl.a. Knights of the Old Republic II: The Sith Lords och The Old Republic. 

"Varje gång vi får ett manus är jag tappar jag andan av förväntan, för jag vill också veta vart vi är på väg," säger hon entusiastiskt.

Om du tycker att en twi'lek med efternamnet Syndulla låter bekant så har du helt rätt. Frihetskämpen Cham Syndulla figurerade i två avsnitt av Star Wars: The Clone Wars. Än så länge har man dock inte erkänt någon koppling mellan Cham och Hera.

Videon som introducerar Hera har ännu  inte nått den officiella Youtube-kanalen. Tills vidare kan ni se klippet hos Entertainment Weekly.

Uppdaterat: Nu kan ni se videon här nedan.