I Sverige är vi inte fullt så bortskämda med Star Wars-böcker. De senaste åren har den svenska Star Wars-litteraturen dock fått ett uppsving.

Idag släpper Bonnier Carlsen en svensk översättning av Daniel Lipkowitz bok LEGO Star Wars: Yoda - Jedimästaren. Boken riktar sig till barn från sex års ålder och uppåt. Nedan följer förlagets sammanfattning av boken.

Han är grön, urgammal, småväxt och talar konstigt. Men han är en av de mäktigaste och visaste varelserna i Star Wars-galaxen. Han är Yoda!  

Yoda är en mystisk figur som uträttat mycket under sina 900 levnadsår. I LEGO® Star Wars Yoda - Jedimästaren får vi veta mer om Yodas härkomst och hans liv som lärare, general och stormästare. Här presenteras även hans vänner och fiender i skepnad av LEGOfigurer som sig bör i LEGO Star Wars-världen! Boken bjuder på ett härligt frosseri i nördfakta och självklart också en dos av Yodas visdom och klassiska repliker.

En måstebok för alla Yoda-fans, som inspirerar till fantasifulla fajter med plastbitar på hemmaplan. OBS! En exklusiv minifigur medföljer boken!

Du har väl inte missat att StarWars.se ger dig chansen att vinna boken? Deltag i vår tävling så kan boken bli din.