Stjärnornas Krig - #114 - Rebellradion Mars 2020

 

Stjärnornas Krig (1977)


Rebellradion recenserar Stjärnornas Krig! Det tog över hundra avsnitt men nu gör vi det. Och vi ska göra vårt bästa för att inte fastna i anekdoter om George Lucas problemfyllda inspelning eller vilka osannorlika tekniska framsteg som gjordes i Industrial Light & Magics rökfyllda lokaler i Van Nuys. Vi ska prata om historien som berättas i filmen och hur vi tycker den passar in i den numer avslutade Skywalkersagan. Vi tror det blir svårt, men vi gör det. Hoppas ni vill lyssna.

Här är några länkar med fantastisk läsning vi refererar till i podden -
billyjensen.com/finding-boshek/
www.starwars.se/texter/blogg/1736…s-krig-premiaeren

Se gärna filmen innan du lyssnar och hör gärna av dig till oss med dina reflektioner! 

Vi vill att du kontaktar oss!

Det gör du lättast på Facebook.com/rebellradion eller på twitter @rebellradion. Föredrar du e-post så kan du använda kontaktformuläret. Skriv och ställ dina frågor eller tipsa om ett kul ämne vi kan diskutera i podden, eller skriv och säg hej och berätta om din egen Star Wars-fandom. Vi vill gärna höra din story. 

Prenumerera på podcasten!

Du kan prenumerera på Rebellradion via Itunes, på så vis missar du aldrig ett avsnitt. Eller så kan du via Spotify eller Soundcloud ladda ned eller streama till din dator eller mobil. Om du laddar ner appen till Android eller Iphone blir det ännu smidigare. Eller om du föredrar en annan RSS lösning så klicka på RSS-länken helt enkelt!

Du kan lyssna på Rebellradion på alla tänkbara plattformar!

Prenumerera via Itunes!

Lyssna via Spotify!

Lyssna på Rebellradion på Soundcloud!

Skaffa Soundcloud-appen till mobiler och surfplattor!

RSS-länk.

Avsnitten finns också tillgängliga i arkivet här på StarWars.se.

Här finns ju dessutom de senaste avsnitten direkt tillgängliga att spela i din browser. Lätt som en plätt.  

Spread the word!

Glöm inte att du, oavsett om du hämtar podden via Itunes eller ej kan hjälpa oss genom att ge oss femstjärniga omdömen och reccensioner på Itunes. Och dela oss mer än gärna på sociala medier, på så sätt hjälper du fler Star Wars-fans att hitta oss! 

Vi är fans, precis som du. Tack för att du lyssnar! Vi hörs!