Jedins Återkomst (1983)

Del 2. Vi fortsätter vår recension av Jedins Återkomst från 1983. Upplösningen på sagan är här - Galaxens öde ska avgöras och brännpunkten är den lilla skogsmånen Endor. Vi gottar oss åt explosioner, speederbikes och den mest ondskefulla duon i filmhistorien, Vader och Palpatine. Luke står utan Jedimästare och vad värre är, han förväntas göra upp med Vader. Luke har verkligen fått en risig pokerhand att spela. Vi pratar om allt detta och så tar vi en Per Gessle-koll OCH så har vi vårt favoritsegment - Most Loveable Extra att se fram mot. Välkomna till slutet.

Här är några länkar till saker vi refererar till i podden -
RoTJ Trailer 1982 - youtu.be/7L8p7_SLzvU
Cheech & Chong delar ut Special Achivement Award till ILM genier - youtu.be/cz7_UiE_VyU

Se gärna filmen innan du lyssnar och hör gärna av dig till oss med dina reflektioner! 

Vi vill att du kontaktar oss!

Det gör du lättast på Facebook.com/rebellradion eller på twitter @rebellradion. Föredrar du e-post så kan du använda kontaktformuläret. Skriv och ställ dina frågor eller tipsa om ett kul ämne vi kan diskutera i podden, eller skriv och säg hej och berätta om din egen Star Wars-fandom. Vi vill gärna höra din story. 

Prenumerera på podcasten!

Du kan prenumerera på Rebellradion via Itunes, på så vis missar du aldrig ett avsnitt. Eller så kan du via Spotify eller Soundcloud ladda ned eller streama till din dator eller mobil. Om du laddar ner appen till Android eller Iphone blir det ännu smidigare. Eller om du föredrar en annan RSS lösning så klicka på RSS-länken helt enkelt!

Du kan lyssna på Rebellradion på alla tänkbara plattformar!

Prenumerera via Itunes!

Lyssna via Spotify!

Glöm inte att du, oavsett om du hämtar podden via Itunes eller ej kan hjälpa oss genom att ge oss femstjärniga omdömen och reccensioner på Itunes. Och dela oss mer än gärna på sociala medier, på så sätt hjälper du fler Star Wars-fans att hitta oss! 

Vi är fans, precis som du. Tack för att du lyssnar! Vi hörs!