Det har skett ett uppvaknande. Har du känt det? StarWars.se och Rebellradion sluter sig samman för att bygga en gemensam framtid. Nu samlar vi Star Wars-Sverige!

Rebellradion är Sveriges största Star Wars-podcast och har sedan 2012 regelbundet bloggat och pratat om Star Wars. 

StarWars.se har funnits på webben sedan 2003 och sedan dess skrivit otaliga nyheter, artiklar och faktasidor. 

Vissa kanske har trott att vi varit konkurrenter. Men det är så långt ifrån sanningen man kan komma. Vi har genom åren hjälpt och stöttat varandra bakom kulisserna. Men nu känner vi att det är dags att löpa linan ut. Lite som när nabooerna och gunganerna efter många år isär äntligen återförenades för att strida tillsammans (nu får ni använda lite fantasi och föreställa er att ni gillar gunganer). 

Vi gör det för vår skull. Vi har under en lång tid, på varsitt håll, rapporterat om vad som händer med Star Wars i både Sverige och världen. Men istället för att vi slösar med våra resurser och rapporterar om samma saker kan vi nu nyttja våra resurser bättre och därmed skapa mer nytt och exklusivt material. 

Och vi gör det för din skull. Genom att gå samman och samla våra resurser under samma tak hoppas vi kunna skapa, ännu mer än tidigare, den självklara platsen för alla svenska Star Wars-fans. Du ska aldrig mer behöva tveka om vart du ska vända dig. Tillsammans kan vi erbjuda de senaste nyheterna, spännande diskussioner och intressant fakta i både text- och ljudform. 

Så oavsett om du är ny eller trogen besökare, välkommen till ett nytt och mer kraftfullt StarWars.se. Nu även med Sveriges största Star Wars-podcast!