Välkommen till den nyöppnade svenska Star Wars-sajten - www.starwars.se. Vi kommer att bjuda på lite allt möjligt mellan himmel och jord.

För att känna sig riktigt säker så går vi nu grundligt igenom vad www.starwars.se är, hur man navigerar, hur framtiden ser ut och litet till.

Som sagt så är ju då www.starwars.se en nyöppnad Star Wars-sajt. Målet är inte att bli störst utan bäst. En sajt blir ju inte populär om läsarna (d.v.s. ni) inte tycker att den är rolig, spännande eller innehållsrik, www.starwars.se ska blanda allt detta och bilda en intressant sajt. Sajten innehåller redan en hel del information men mer kommer att tillkomma med tiden.

Hur tar man sig då runt på sajten? Jo, det är väldigt enkelt och fungerar som vilken Internet-sida som helst. Du klickar helt enkelt i menyraden (till vänster) för att komma dit du vill. Varje länk i menyraden leder till en översikt över just det ämnet du valde att titta på. Om du t.ex. klickar på "serietidningar" så kommer du till en lista över de svenska numren av Star Wars-serietidningen. För att sedan mer specifikt fördjupa sig i något av numren så klickar du bara på den titel du är intresserad av. För att du lätt ska komma tillbaka till sidan du senast var på så klickar du bara på knappen "tillbaka" som finns längst ner på de flesta av sidorna. För att lätt hålla reda på var du är så finns en navigationsruta till vänster i den färgade raden under logotypen.

Den enda kategorin i menyraden som kanske borde förklaras är HemsideNyheter. Det är ingen livsnödvändig funktion utan finns till för de som snabbt vill se vad som har uppdaterats på sajten.

Hoppas att ni kommer att trivas med www.starwars.se. Om ni har några synpunkter eller frågor är ni välkomna att Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..