Välkommen till nya StarWars.se. Som ni kanske har märkt så har vi hållit stängt i drygt sex dagar. Detta gjorde vi för att på smidigast möjliga sätt lansera vår nya sajt. Ett stort tack till våra vänner på RebellRadion som klev in i vårt ställe medan vi var offline. Vår nya sajt är ett resultat av en lång tids arbete, och vi hoppas att ni ska tycka om den. Här är en några av de största nyheterna.

 

Ny design

Hela sidan är omdesignad från grunden. Med den nya designen blir sidan både snabbare och tydligare. Ni kommer smidigt åt alla våra senaste texter direkt från startsidan. Sajten är dessutom responsiv vilket innebär att den är bättre anpassad för många mobiltelefoner och surfplattor.

 

Bloggen

Vi har haft en blogg sedan tidigare men den har varit belägen på en annan domän vid sidan av huvudsajten. Nu är det dock hög tid för bloggen att flytta in till StarWars.se och ta den plats den både behöver och förtjänar. Här kommer vi att publicera en stor blandning av texter som inte nödvändigtvis handlar om det senaste men som vi ändå tror kan vara intressant läsning.

 

Kommentarer

Det har under en längre tid efterfrågats ett kommentarsystem. Nu är det här. För att kommentera en text krävs att du är medlem på StarWars.se (som naturligtvis fortfarande är gratis). Vårt kommentarsystem är synkroniserat till forumet så du smidigt kan se om även gamla texter har fått nya kommentarer.

 

Inloggning

Eftersom vi har infört ett kommentarsystem så vill vi även göra det smidigare att kunna logga in var man än är. Därför har vi placerat en tydligt inloggning i menyn högst upp på sidan.

 

Nya avatarer

Vi har skapat ett stort antal nya avatarer. Som en början har lagt upp 45 avatarer med karaktärer från prequeltrilogin. Fler avatarer med bl.a. karaktärer från originaltrilogin kommer att släppas vid ett senare tillfälle.

 

Även om mycket kan se nytt ut till utseendet så ligger den största förändringen bakom kulisserna. Vi har slängt ut alla våra gamla system och ersatt dem med den senaste tekniken. Uppgraderingen innebär även en rad andra förbättringar som gör att vi lättare kan skapa nytt material och publicera det med jämnare intervall än vad vi kunnat tidigare. Håll utkik efter både våra nya medarbetare och några av våra nya artikelserier som kommer dyka upp inom en snar framtid.

Som med alla nya webbsidor så finns det en antal barnsjukdomar. Hjälp oss att bli bättre genom att rapportera när och var ni upplever ett fel.