Carrie Fisher är ett namn som känns igen av många hängivna Star Wars-fans, och som då förstås förknippas med prinsessan Leia, en av huvudkaraktärerna i den gamla trilogin. Carrie har under fredagen och lördagen skrivit autografer och fotograferat sig med fans på Celebration Europe II-mässan i Essen, ackompanjerad av sin något speciella hund Gary. 

På lördagskvällen kl. 18.00, då mässan närmade sig stängningsdags, höll Carrie en panel där hon hade en pratstund med värden Warwick Davis inför tusentals fans i Grugahalle. När hon först steg in på scenen möttes hon av stående applåder, och hunden Gary rusade direkt fram till en korg med små mjuk-ewoker på scenen som han genast började bita och slita i - till publikens nöje och Warwicks förfäran. Under panelens gång hölls bland annat ett Star Wars-quiz, som Warwick spelar med varje gäst, men höjdpunkten var när Warwick tillsammans med Carrie skulle återskapa deras gemensamma scen i Return of the Jedi. Warwick spelade nämligen ewoken Wicket i filmen. 

I den minnesvärda scenen möter prinsessan Leia för första gången Wicket på skogsplaneten Endor. Warwick som för övrigt var 11 år gammal vid inspelningen, spelar sin roll med stor övertygelse. När scenen skulle spelas nu igen, 30 år senare, var det förstås en del avvikelser från manus och rekvisita fick improviseras. Resultatet var ändå till publikens nöje eftersom det innehöll massor av komiska inslag.

Mot panelens slut besvarade Carrie frågor som publiken twittrat med hashtaggen #AskLeia, och sedan tackade hon publiken under applåder. Imorgon söndag, mässans sista dag, kommer hon fortsätta skriva autografer samt fotografera sig med fans.